Pagini

Asteptarea trista s-a transformat intr-un adevarat miracol pentru Dan Bittman. Cine l-a ajutat sa-si recupereze vocea



Dan Bittman, solistul trupei Holograf a fost nevoit sa ia o pauza din pricina unei probleme serioase la gat. Juratul de la "X Factor" si-a pierdut vocea, a fost operat, insa si-a revenit si a anuntat cu entuziasm ca in aproximativ o luna va fi "back in bussines". Totul spre bucuria si incantarea fanilor!


Situatia delicata a vocii lui Bittman a afectat intreaga trupa, intrucat concertele programate au fost anulate, iar vestea cea mai dura au primit-o dupa operatia suferita de Dan Bittman la Viena, care s-a dovedit a fi una nereusita.

Insa miracolul s-a produs, iar Holograf va reveni pe scena in cel mai scurt timp, aflandu-se deja in studio pentru repetitii.

Dan Bittman si intreaga trupa ii sunt recunoscatori unui singur om, medicului Constantin Popa, care l-a tratat pe artist si intr-un timp foarte scurt acesta si-a recuperat vocea.

Multumirile au fost adresate public pe pagina de Facebook a trupei Holograf, unde baietii i-au scris un mesaj emotionant medicului care a facut posibila intoarcerea in fata publicului.

"Membrii formatiei Holograf multumesc domnului Academician Profesor Doctor Constantin Popa, pentru maiestria si inspiratia cu care a avut grija de colegul nostru Dan, transformand o asteptare trista intr-un adevarat miracol, intr-un motiv de speranta si optimism.", sunt randurile sincere scrise de trupa Holograf pe reteaua de socializare.

Anul acesta marele premiu X Factor este in valoare de 200.000 euro si este oferit de ORBIT PROFESSIONAL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu