Pagini

Asteptarea trista s-a transformat intr-un adevarat miracol pentru Dan Bittman. Cine l-a ajutat sa-si recupereze vocea



Dan Bittman, solistul trupei Holograf a fost nevoit sa ia o pauza din pricina unei probleme serioase la gat. Juratul de la "X Factor" si-a pierdut vocea, a fost operat, insa si-a revenit si a anuntat cu entuziasm ca in aproximativ o luna va fi "back in bussines". Totul spre bucuria si incantarea fanilor!

Factorul X se vede si la Eurovision - sase fosti concurenti au ajuns in semi-finala Eurovision Romania!



Castigatorii ambelor sezoane X Factor au ajuns in semifinalele Eurovision Romania! Alaturi de ei, s-au calificat si Diana Hetea, Alin Vaduva si Sofi - concurentii sezonului I X Factor si simpaticii baieti de la Station 4, concurentii sezonului al doilea. Ei se vor lupta cu inca 26 de concurenti pentru a reprezenta Romania la Eurovision.

Nu rata un concert extraordinar de Dragobete cu Tudor Turcu, Ioana Anuta, Nati Selegean si Dragos Udila!



Vino pe 23 februarie, alaturi de finalistii X Factor: Tudor Turcu, Ioana Anuta, Natalia Selegean, Dragos Udila si Trupa Funkatak,  in locatia fostului club Why Not (Turturele nr.11), de la ora 22:00 si sarbatoreste autentic dragostea! Va asteapta un concert exclusivist, 100% live cu cele mai frumoase cantece de dragoste. 

Juratul X Factor, Dan Bittman, revine pe scena alaturi de Holograf!



Fanii trupei Holograf au toate motivele de bucurie! Dan Bittman s-ar putea sa revina in curand pe scena, alaturi de colegii sai de trupa. Bateristul formatiei, Edi Petrosel, spune ca vocea lui Bittman suna mult mai bine in ultima perioada. Cu toate acestea, artistul va avea un raspuns sigur peste doua saptamani, cand medicii ii vor face o noua serie de analize.